Briefpapier met eigen watermerk
Inspiratie overzicht

Briefpapier met eigen watermerk

Briefpapier met watermerk

Wilt u een eigen watermerk op uw briefpapier? Een slimme keuze, want daarmee is uw briefpapier uniek en nagenoeg onvervalsbaar. Wij drukken het graag voor u.

Eigen beeldmerk

Wij drukken via een uniek procedé uw eigen beeldmerk als watermerk op briefpapier. Dit kan al vanaf 1000 vel! Vroeger kon een watermerk alleen aangebracht worden tijdens het maken van het papier en daarom alleen mogelijk in hoge oplages (en dus hoge kosten!). Dat is nu verleden tijd. Voor een scherpe prijs heeft u zo een uniek, niet na te maken, "beveiligd" briefpapier.

Waardevolle documenten

Naast briefpapier is een watermerk ook uitermate geschikt om toe te passen bij waardevolle documenten. Met een waardemerk verzekert u de ontvanger van echtheid en daarmee verhoogt u de waarde en exclusiviteit. Voorbeelden van documenten die vaak worden gedrukt met watermerk zijn certificaten en diploma's.

Watermerk drukken

Wilt u ook een watermerk op uw drukwerk? Wij kunnen watermerken aanbrengen op papier tot ca 160 grams. Dit is mede afhankelijk van de gewenste papiersoort. Wat er precies voor uw drukwerk mogelijk is, kijken wij graag voor u na. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

  Terug naar het overzicht

Een zee aan inspiratie. Bij ons of bij u?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact