Kernwaarden van Flevodruk Harlingen
Kernwaarden van Flevodruk Harlingen

• Nuchter

friesevlag.png

Een nuchtere Friese instelling, dat is wat u van ons bij Flevodruk mag verwachten. Wij communiceren duidelijk, transparant en direct. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. 

• Betrouwbaar

Drukkerij.png

De geschiedenis van onze drukkerij gaat meer dan 160 jaar terug. Sinds 1852 is Flevodruk, inmiddels een allround grafisch bedrijf, elke dag bezig om het allermooiste drukwerk op tijd te leveren bij de klanten. Met onze jarenlange vakkennis mag u erop verrtouwen dat uw project bij ons in goede handen is.

• Duurzaam

oog-toekomst.png

Bij elk proces in de drukkerij zijn wij ons bewust van de invloed die wij uitoefenen op de wereld om ons heen. Wij nemen de verantwoordelijkheid richting onze klanten, onze medewerkers en onze maatschappij heel serieus. Dit is onder andere terug te zien in de verlenging van ons FSC certificaat, het gebruik van eigen zonnepanelen en het inzetten van 100% groene electriciteit. Het duurzaam ondernemen wordt daarnaast gewaarborgd door onze (iso) certificaten

• Enthousiast

geslaagde werkdag groot.png

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat. De glimlach is ons visitekaartje. Met het hele team staan wij elke dag voor u klaar om samen mooie dingen te maken. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie aan zee in Harlingen om voorbeeld drukwerk te laten zien. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina.

• Klantgericht

succes.png

De behoeften van de klant staan bij ons altijd centraal. Van idee tot uitvoering, wij zullen u door het hele traject begeleiden. Ons team geeft advies en is flexibel wanneer er bijgestuurd moet worden. Door het persoonlijke contact bent u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. 

• Kwaliteit

pmsdrukken.jpg

Wij leggen de lat hoog voor ons zelf. Wij maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze medewerkers hebben de kennis en expertise in huis om een ingewikkeld project succesvol af te ronden. Van ons mag u altijd een kwaliteitsproduct verwachten. 

×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact