Tijdschrift

Tijdschrift drukken

magazine.jpeg

Uw eigen tijdschrift laten drukken en uitbrengen? In onze drukkerij mogen wij vele tijdschriften en magazines drukken, vaak op periodieke basis (wekelijks, maandelijks of per kwartaal). Omdat wij alles in eigen beheer drukken, is vrijwel alles mogelijk. Van kleine oplages tot zeer grote oplages!

Een eigen tijdschrift

Een eigen tijdschrift drukken en uitbrengen was nog nooit zo dichtbij. Of u nu de nieuwe LINDA, Flair of VT wonen wilt uitgeven of eenmalig een tijdschrift wilt maken voor uw bedrijf, het is allemaal binnen handbereik. Natuurlijk kost het de nodige tijd om interessante content te verzamelen, maar eenmaal opgemaakt zorgen wij dat uw tijdschrift tijdig gedrukt en verzendklaar is. Een tijdschrift is een bewezen effectief communicatiemiddel om uw klanten mee te bereiken. Mensen lezen veel liever een tijdschrift dan een folder of flyer. En waar een flyer al vrij snel in de papierbak belandt, wordt een tijdschrift vaak enige tijd bewaard. Zo blijft u veel langer onder de aandacht bij uw (potentiële) klanten.

Periodieke tijdschriften

Brengt u al op periodieke basis een tijdschrift uit, maar zoekt u een nieuwe drukker? Of wilt u juist starten met het uitgeven van een tijdschrift? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. De frequentie bepaalt u uiteraard zelf. Jaarlijks, per kwartaal, maandelijks of wekelijks, niet is ons te gek. Wij reserveren op vaste basis de benodigde tijd in onze drukkerij en zorgen dat uw tijdschrift ten alle tijde ruim op tijd gedrukt en wel klaar ligt. Wilt u tussendoor een extra editie van uw tijdschrift uitbrengen? Ook dat is voor ons geen probleem. U vraagt wij draaien!

Wij hebben o.a. al tijdschriften mogen drukken van:

  • makelaars
  • reisbureaus
  • modebedrijven
  • VVV-kantoren

Wilt u inspiratie op doen voor uw bedrijf? Bel gerust even met onze DTP afdeling dan laten ze u met alle liefde enkele voorbeelden zien. 

Prijs aanvragen drukken magazine

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact