Softcover boek

Softover boek drukken

receptboekjedigitaal.jpg

U bent klaar met het schrijven van uw boek en wilt het nu graag laten drukken? Softcover boeken drukken wij al sinds 1852 in onze eigen drukkerij.

Softcover of hardcover?

Bij Flevodruk Harlingen drukken wij zowel softcover als hardcover boeken. De keuze voor een softcover boek is vaak vanwege de prijs. De kaft wordt gemaakt van een relatief dunne papiersoort of een flexibele kartonsoort. Dit is vrijwel altijd zwaarder dan de overige pagina's van het boek en vaak wordt ervoor gekozen om de kaft te lamineren. Zo heb je toch een hele mooie kaft die zorgt voor een prima bescherming van je boek. Het is een betaalbaar alternatief voor een hardcover boek.

Van 1 tot 500 oplage

Uw softcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor een oplage van 500 stuks draaien wij onze hand niet om. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u tevens een gratis proefboek ter beoordeling.

Uw softcover boek uitgeven?

Uw boek is geschreven en gedrukt, maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeefvak en nemen het totale traject van uitgeven graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact