Magazines

Magazines drukken

magazine.JPG

U wilt uw eigen magazine laten drukken en uitbrengen? Wij verzorgen al jaar en dag het mooiste drukwerk voor magazines en kunnen ook het hele nabewerkingstraject inclusief de verzending realiseren. Van grote tot zeer kleine oplages en altijd voor een aantrekkelijke prijs!

Waarom een magazine uitbrengen?

Een magazine is een zeer effectief marketingmiddel om uw klanten te bereiken. Het valt op tussen al de andere standaard folders en flyers, en heeft een hoog bewaargehalte. Zo blijft u extra lang onder de aandacht bij uw klanten. Wilt u graag een magazine drukken en uitbrengen, maar twijfelt u nog over de inhoud? In de loop der jaren hebben wij al vele magazines mogen drukken. Van presentatiegidsen voor makelaars tot aan informatieve magazines van gemeenten. Wilt u inspiratie op doen, dan sturen wij graag enkele magazines uit ons portfolio naar u door. Of bel gerust met onze DTP-helpdesk, zij adviseren u graag.

Periodieke magazines

Er zijn tal van bedrijven die op periodieke basis een magazine uitbrengen. Reisbureaus, makelaars, grote hotelketens, fashion bedrijven, er zijn heel veel bedrijven die baat hebben bij periodieke magazines. Dit kan op jaarlijkse basis zijn, per kwartaal, maandelijks of zelfs wekelijks. Door er een vaste frequentie aan te geven, gaan mensen zich er op verheugen en kunt u goed meten wat het effect is van dit marketingmiddel. Wat ons betreft is alles mogelijk, u vraagt wij draaien. Vergeet niet in uw offerteaanvraag te vermelden dat het om periodieke magazines gaat. Dan houden wij hier direct rekening mee. 

Prijs aanvragen drukken magazine

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact