Hardcover boek

Hardcover boek drukken

BOEK-ZEE.png

U bent klaar met het schrijven van uw boek en wilt het nu graag laten drukken? Als drukkerij én uitgeverij van boeken dragen wij graag zorg voor het drukwerk van uw hardcover boek.

Vanaf oplage 1

Hardcover boeken drukken wij al sinds 1852 in onze eigen drukkerij. Door onze jarenlange kennis en ervaring van boeken begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw boek volledig naar wens te laten drukken. U heeft er immers veel tijd en liefde ingestopt, dus doen wij dat ook! Uw hardcover boek kunnen wij al drukken vanaf één exemplaar. Maar ook voor grote oplages draaien wij onze hand niet om. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Uw hardcover boek zelf uitgeven?

Heeft u nog geen uitgever van uw boek? U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen. Maar hoe krijgt u uw boek nou bij de bekende boekenwinkels en -webshops? Naast boekendrukker zijn wij ook uitgever. Wij maken u graag wegwijs in het uitgeefvak. Maar we nemen het totale traject van uitgeven ook graag uit handen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ps: Bij een oplage vanaf 50 stuks ontvangt u altijd een gratis proefboek ter beoordeling!

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact