digitaal.png
Digitaal drukwerk

De kwaliteit van digitaal drukwerk is nog nooit zo hoog geweest. Kies ook voor onze snelle, persoonlijke service en scherpe tarieven.

SnelleLevering
Bereken prijs
Dit zijn uw voordelen
  • Eersteklas digitaal drukwerk voor scherpe prijs
  • Razendsnelle service
  • Geen grote voorraden nodig
  • Ideaal voor kleine oplages en/of kleine omvang
  • Milieubewuste keuze
  • Digitaal PMS drukken voor briljante kleurweergave
  • Lage opstartkosten
nexpress-2-bakken.jpg
HighQuality630 x 345 mm!

Voordelig kwaliteits drukwerk

Bij Flevodruk Harlingen maken we voor digitaal drukwerk gebruik van de Kodak Nexpress. De kwaliteit van het digitaal drukwerk is nog nooit zo hoog geweest dankzij de slimme technologie van deze geavanceerde drukpers. Bijna alle papier- en kartonsoorten zijn te bedrukken en te voorzien van een (spot)vernis, hoogglans laag of reliëfdruk. Ook digitaal pms kleuren bedrukken, bijvoorbeeld oranje pms 021, is geen enkel probleem. Digitaal drukwerk is supervoordelig omdat er lage opstartkosten zijn.

Digitaaldrukwerk.jpg
PrintingonDemand

U vraagt, wij drukken

Een ander belangrijk voordeel van digitaal drukken is de snelheid waarmee het klaar is. Voor digitaal drukwerk werken wij volgens het zogenaamde printing on demand. Oftwel printen op bestelling. Dit houdt simpelweg in dat wij drukken zodra u hier opdracht toe geeft. U beschikt daardoor razendsnel over uw drukwerk en hoeft geen grote voorraden op te slaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij tijdelijk drukwerk zoals zoals actieposters en -folders.

Spoedleveringen (binnen 1-3 uur) zijn in overleg altijd mogelijk.

receptboekjedigitaal.jpg
vanafOplage 1

Ideaal voor kleine oplages

Vooral bij kleine oplages en drukwerk dat heel snel geleverd moet worden, wordt voor digitaal drukken gekozen. Waarom? De opstartkosten van digitaal drukwerk zijn een stuk lager dan bij offset en het drukwerk kan binnen zeer korte tijd geleverd worden. De afweging tussen digitaal en offset drukken hoeft u echter niet te maken. Bij de aanvraag van uw offerte, nemen wij deze overweging namelijk altijd mee en adviseren wij u daar nodig en gewenst. 

kalenderkoe1.jpeg
fotokwaliteit

Fotokwaliteit

Wij maken van uw foto's de mooiste afdrukken! Wij overtuigen u hiervan graag. Daarom maken wij vooraf kosteloos een proefdruk, zodat u precies wat u in huis krijgt. Na uw akkoord op deze proef gaan wij dan de complete oplage voor uw produceren.

Zonnepanelen1.jpg

Een bewuste groene keuze

De Kodak Nexpress is een milieuvriendelijke drukpers. Bovendien drukt deze machine op energie die wij zelf opwekken via zonnepanelen. Van ons een bewuste keuze, omdat wij veel waarde hechten aan milieu verantwoord ondernemen.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact