Briefpapier

Briefpapier drukken

briefpapier.jpg

Briefpapier is de basis van bijna iedere huisstijl. Wij kunnen razendsnel briefpapier drukken en leveren in verschillende uitvoeringen. Full colour of in pms gedrukt.

Keuze in papiersoort

U kunt briefpapier drukken op verschillende soorten papier. Het is goed om even stil te staan bij deze keuze. Kiest u voor basic hagelwit printpapier of wilt u een iets luxere uitstraling met dikker of gecoat papier? Misschien is verantwoord ondernemen voor u wel heel belangrijk en onmisbaar voor de uitstraling van uw bedrijf? In dat geval is milieuvriendelijk briefpapier voor u waarschijnlijk erg belangrijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Het ontwerp

Naast de keuze in briefpapier kunnen wij nog veel meer toevoegen in de gewenste uitstraling. Denk aan dubbelzijdige bedrukken of een mooie coating over (een deel) van het papier heen. We kunnen zelfs uw eigen watermerk in het briefpapier drukken. Afhankelijk van uw wensen, de beoogde uitstraling en uw budget zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Onze DTP afdeling adviseert u hier graag over.

Ps: vergeet ook uw enveloppen niet

 

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact