Mailingkaart

Mailingkaart

mailingbusje1.jpg

U wilt een gepersonaliseerde mailingkaart naar uw (potentiële) klanten sturen en zoekt een drukkerij die voor u het drukwerk en de verzending verzorgt? Flevodruk Harlingen is uw betrouwbare partner in kwaliteitsdrukwerk voor een aantrekkelijke prijs. Vandaag besteld, betekent vaak morgen al bij uw klanten op de deurmat!

mailindm.gif

Gepersonaliseerde mailing

De mogelijkheden voor uw gepersonaliseerde mailing zijn vrijwel eindeloos. Wij drukken uw mailingkaart in full colour of met PMS op onze Nexpress of voor hoge oplages in offset. We zorgen altijd voor de mooie, heldere kleuren waardoor het ontwerp volledig tot recht komt. De mailing kan afgewerkt worden met laminaat, rillen of stansen en vouwen, eventueel afgewerkt met geperforeerde sluitzegels. Bij twijfel laten we u graag een aantal voorbeelden zien, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is en de juiste keuze kunt maken. Ons doel is pas bereikt als uw mailingkaart een goede opvolging krijgt, dus wij denken graag met u mee.

Kwaliteit gegarandeerd

Omdat wij uw drukwerk in eigen beheer drukken, waarborgen we de hoge kwaliteit en kunnen we altijd razendsnel leveren. Bent u nieuwsgierig naar ons 'machinepark', dan leest u hier meer over onze druktechnieken. Maar u bent ook van harte uitgenodigd om eens een kijkje achter de schermen te nemen. We leiden u graag rond.

Tips voor een goede mailingkaart

  • Bedenk vooraf goed wat het doel is van uw mailingkaart en pas uw ontwerp daar op aan.
  • Zorg voor mooi beeldmateriaal en een prikkelende tekst.
  • Zorg voor een goed en foutloos adressenbestand (wij kunnen uw mailing direct personaliseren).
  • Spreek de geadresseerde persoonlijk aan, uw mailingkaart moet aanspreken.
  • Kies een goed moment om uw mailing te versturen.

 

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?
×

Contactformulier

Waarmee kunnen wij u helpen?

Contact